„Биг ледени град“ у Биг шопинг центру

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2023, 08:30

„Биг ледени град“ у Биг шопинг центру

Да ли сте спремни за авантуру у Биг леденом граду? Хајде да вам откријемо шта вас чека у Биг шопинг центру. Фото: PrtSc/bigcenters.rs Шопинг центар Биг вас позива да дођете заједно са својим малишанима у периоду до 08. фебруара, радним данима од 14:00 до 20:00 часова, викендом од 12:00-20:00 часова, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свратите у атријум центра и омогућите им да учествују у интерактивној изложби.
Деца ће имати прилику да посете игло, сазнају све о животу Ескима, као и о томе како ради компас. Сва деца ће помоћи у изградњи мини игла и сазнати како Ескими успевају да изграде своје склонише, учити о животињама са северног пола, биће занимљив фото панел са поларним медведом и многе друге активности.
Биг вас чека да заједно истражујете, учите и забавите се.
Maškarada Muzeja Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Биг ледени град“ у Биг шопинг центру се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.