Упозоравају се грађани поводом опасности услед олујног ветра

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 21:34

Упозоравају се грађани поводом опасности услед олујног ветра

Након удара олујног ветра који је захватио Нови Сад, током целог дана надлежне службе су на терену и предузимају све одговарајуће мере на санацији штете, како би се обезбедило несметано функционицање у граду.
Упозоравају се грађани да је, према најавама Републичког хидрометеоролошког >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завода, и даље на снази наранџасти метеоаларм и могући удари јаког ветра.
Апелујемо на суграђане да пазе приликом проласка поред дрвећа, заштитних ограда око градилишта и свих препрека које се налазе на јавној површини, а које услед невремена могу да их повреде или падну на њих.
Ekipe JKP Gradsko zelenilo uklanjaju štetu prouzrokovanu olujom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Упозоравају се грађани поводом опасности услед олујног ветра се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.