Данас је бесплатан улаз у све објекте Музеја града Новог Сада

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 08:31

Данас је бесплатан улаз у све објекте Музеја града Новог Сада

Поводом обележавања Дана Града Новог Сада, 1. фебруара, улаз у све објекте Музеја града Новог Сада биће бесплатан.
Фото: PrtSc/Музеј града Новог Сада

Радно време Музеја  1. фебруара је следеће: Музеј на Петроварадинској тврђави, радиће у периоду од 9 до 17 часова Збирка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стране уметности, Дунавска 29, од 10 до 18 часова Завичајна збирка у Сремским Карловцима, од 9 до 17 часова Спомен-збирка Јован Јовановић Змај, од 8 до 15 часова
Истим поводом, Музеј града Новог Сада прикључио се акцији „Дан отворених врата“, Туристичке организације града Новог Сада, која се организује током викенда, 4. и 5. фебруара.
Радно време Музеја 4. и 5. фебрауара: Музеј на Петроварадинској тврђави радиће у суботу и недељу ( 4. и 5. фебруара) од 9 до 17 часова Збирка стране уметности, Дунавска 29, радиће у суботу и недељу ( 4. и 5. фебруара) од 10 до 18 часова Завичајна збирка у Сремским Карловцима радиће у суботу, 4. фебруара, од 9 до 17 часова, док ће у недељу, 5. фебруара,  бити затворена за посете Спомен-збирка Јован Јовановић Змај радиће у суботу, 4. фебруара од 8 до 14 часова, док ће у недељу, 5. фебруара,  бити затворена за посете
Такође, за све зантересоване посетиоце Музеј града Новог Сада организоваће бесплатну туру кроз Подземне војне галерије, како у среду (1. фебруара), тако и у суботу и недељу (4. и 5. фебруара) у  12 часова.


Za dan grada besplatno na bazen i klizalište

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас је бесплатан улаз у све објекте Музеја града Новог Сада се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.