Нови семафор у Темеринској улици у пробном раду

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 14:26

Нови семафор у Темеринској улици у пробном раду

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције обавештава јавност да ће од сутра, 7. децембра 2022. године, новоизграђени семафор на раскрсници Темеринске улице, Улице др Јована Андрејевића и Улице Живојина Ћулума бити пуштен у пробни рад, односно на жути трептач. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Изградња саобраћајних површина и семафора на раскрсници Темеринске улице, Улице др Јована Андрејевића и Улице Живојина Ћулума имала је за циљ безбедније кретање бициклиста и пешака при прелазу, уз оптимална финансијска улагања.
Пешачки и бициклистички прелаз на поменутој раскрсници је раније био обележен хоризонталном и вертикалном саобраћајном сигнализацијом, међутим због велике густине саобраћаја, близине аутобуских стајалишта, пијаце и отежаног преласка пешака, било је неопходно предметну раскрсницу семафоризовати. Семафор ће радити у координацији са осталим семафорима на правцу.
Из градске управе апелују на возаче да повећају опрезност на овом путном правцу, нарочито док се семафор не пусти у редован рад.
Aktuelni radovi na ulicama Novog Sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови семафор у Темеринској улици у пробном раду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.