Пријавите некога за кога мислите да заслужује Фебруарску награду Града Новог Сада

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2022, 16:54

Пријавите некога за кога мислите да заслужује Фебруарску награду Града Новог Сада

Комисија за обележавање празника и доделу признања Града позива грађане, групе грађана, предузећа, установе, политичке и друге организације, удружења и друге облике организовања грађана, државне органе и органе локалне самоуправе, да поднесу иницијативе за  доделу Фебруарске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << награде Града Новог Сада за 2022. годину. Фото: Градске инфо Фебруарска награда Града Новог Сада, додељује се као друштвено признање за најзначајнија дела и достигнућа грађана Новог Сада која су у духу неговања слободарске традиције Града и јединства свих његових грађана.
Ово признање додељује се грађанину за обједињене напоре који су у духу слободарских традиција Града, неговања међуљудске толеранције и јединства свих његових грађана за: активности и дела која афирмишу име и традицију, славу и реноме Града Новог Сада, допринос у култури, уметности, књижевним делима, изучавању историјске грађе и научно истраживачке делатности у целини и истакнутом ангажману у хуманитарним, социјалним и здравственим областима, а поводом Дана Града – 1. фебруара, дана када је 1748. године Нови Сад проглашен слободним краљевским градом.
Образложене иницијативе за доделу Фебруарске награде Града Новог Сада за 2022. годину подносе се Комисији до 31. децембра 2022. године, Улица Жарка Зрењанина број 2.
Promocija knjige “Gradovi kao sudbina“ u Gradskoj biblioteci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријавите некога за кога мислите да заслужује Фебруарску награду Града Новог Сада се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.