Промоција књиге “Градови као судбина“ у Градској библиотеци

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2022, 15:22

Промоција књиге “Градови као судбина“ у Градској библиотеци

У среду, 7. децембра, ће се у 19 часова, у Дигиталом омладинском центру Градске библиотеке у Новом Саду одржати промоција књиге “Градови као судбина“, аутора Душана Микље. Фото: WikimediaCommons/Vlada Marinković Душан Микља је у овој књизи описао године које је провео као новинар и дипломата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у различитим градовима широм света.
Тако је на њеним страницама оцртао мапу стварних географских одредница, и при томе је сваку од њих толико приближио читаоцима да ће имати утисак како су и сами корачали испод свих тих градских сводова.
Konkurs za 81 stipendiju od 22.000,00 dinara mesečno otvoren do 9. decembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промоција књиге “Градови као судбина“ у Градској библиотеци се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.