Еразмус+ стипендије за студирање на универзитету у Сегедину

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Dec.2022, 10:01

Еразмус+ стипендије за студирање на универзитету у Сегедину

За студенте из Републике Србије отворена је могућност пријаве за Ерамус+ стипендију у области антропологије, етнографије, плеса и кореографије, у оквиру интердисциплинарног мастер програма Choreomundus који реализује Универзитет у Сегедину у сарадњи са партнерима из Европске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уније. Фото: WikimediaComonns/szeged university Пријаве за стипендију за 2023. годину отворене су до краја децембра 2022. године.
Реч је студијском програму који истражује плес и друге системе покрета (ритуалну праксу, борилачке вештине, игре и театар) као неопипљиве елементе културног наслеђа, са ширим контекстом у областима етнокореологије, антропологије плеса, студија игара и културног наслеђа.
Програм је настао као резултат рада конзорцијума четири универзитета који су међународно препознати као лидери у развоју иновативних курикулума у анализи плеса и других врста покрета: Универзитет у Клермон Оверњу (координатор), Француска; Норвешки универзитет науке и технологије, Трондхајм, Норвешка; Универзитет у Сегедину, Мађарска; Универзитет у Рохемптону, Лондон, Уједињено Краљевство. Детаљне информације можете пронаћи на следећем линку.
Konkurs za dodelu 81 stipendije u iznosu od 22.000,00 dinara mesečno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Еразмус+ стипендије за студирање на универзитету у Сегедину се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.