Како се користе пакетомати за пошиљке и где се они налазе у Новом Саду? (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 13:00

Како се користе пакетомати за пошиљке и где се они налазе у Новом Саду? (ФОТО)

Сигурно вам је позната мука да поштар или курир треба да испоруче важну пошиљку, ви сте на послу, кући нема никога, а никако не желите да пошиљка буде враћена и изгубите још неколико драгоцених дана. Из овог разлога постоје пакетомати, али како се они користе? Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Пре свега, када је практично да користите пакетомат? Уколико не знате када ћете бити кући и ваши укућани такође имају своје обавезе, можда је најлакше да вам пакет буде испоручен у пакетомат, из ког ћете моћи да га преузмете када год вама то одговара. То је читава сврха и највећа предност овог система испоруке пошиљки.
Где се они налазе? На мапи испод зеленим иконицама са ковертом обележене су локације на којима се налазе пакетомати „Поште Србије“.

Пошиљке намењене вама могу бити послате на следеће адресе:
Булевар Јаше Томића 4 Народних хероја 2 Сутјеска 2 Хајдук Вељкова 11 Препознаћете их веома лако због упадљиве жуте боје:
Фото: Градске инфо Очекује се да се пакетомати појаве на још више локација у граду, али за сада, можете бирати између ове четири.
Шта да радите када пакет стигне у „ваш“ пакетомат? Фото: Градске инфо Постоје је две опције за преузимање пошиљке из пакетомата, једна захтева апликацију, а друга не. Опција без апликације захтева мање корака и доступнија је ширем броју људи, па ћемо вам њу представити у корацима.
Уколико сте изабрали да пошиљка стигне у пакетомат, добићете СМС поруку са одређеним бројем телефона. Када сте спремни да пошиљку преузмете, позовите овај број и пратите упуства. Када сте надомак сандучета, притисните број 1 на свом телефону Затим је потребно да приближите свој телефон екрану на пакетомату (окрените екран ка екрану) Уколико сте све урадили како треба, затрепереће зелено светло и откључати сандуче Преузмите своју пошиљку и не заборавите да затворите врата од сандучета Уколико ипак желите да користите „Direct4.me“ апликацију, упутства можете пронаћи на овом линку. Помоћу апликације осим откључавања пакетомата можете пратити вашу пошиљку.
Ако, ипак, не користите услуге „Поште Србије“, већ преферирате курирске службе, опет постоји опција да користите пакетомате. Компанија „DExpress“ у Новом Саду има пет пакетомата, а сви се налазе на пумпама „НИС петрол“ на следећим локацијама:
Сентандрејски пут бб Руменачки пут бб Футошки пут бб Војводе Путника 83 (С. Каменица) Карловачки друм бб Тачне локације њихових пакетомата, као и начин и упутство за њихову употребу, можете погледати на овом линку.
Koje samouslužne perionice su najbolje? Evo gde oprati auto u Novom Sadu (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како се користе пакетомати за пошиљке и где се они налазе у Новом Саду? (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.