Прикупљање средстава за пакетиће деци на Косову и Метохији данас на Тргу слободе

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 12:35

Прикупљање средстава за пакетиће деци на Косову и Метохији данас на Тргу слободе

Данас ће се на Тргу слободе од 12 до 19 часова прикупљати средства, играчке, слаткиши и остале ствари за поклоне и пакетиће деци на Косову и Метохији, а све у организацији хуманитарне групе „Сви за Космет“. Фото: Unsplash/Kira auf der Heide „Пред нама је осма година заредом ове племените акције. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Након прошлогодишњег успеха када смо уз помоћ и учествовање добрих људи широм света сакупили и поделили 14.700 пакетића деци из 215 места, спровели акцију сакупљања у више од 135 градова у 19 држава света, вредну 250.000е, позивамо вас да заједно поновимо успех и ово добро дело и да нам се прикључите донирањем слаткиша, играчака и новца за прављење празничних пакетића за малишане на Косову и Метохији“, наводе из хуманитарне организације на свом сајту.
Прикупљање средстава ће трајати до 28. децембра ове године
Како донирати?
Новчане донације можете уплатити на динарски рачун Хуманитарне организације Сви за Космет 285-2295090000074-05, сврха уплате: За пакетиће. Уплате на девизни рачун из дијаспоре (без провизије: ЕУ, Исланд, Лихтенштајн, Монако, Норвешка, Швајцарска), више информација на овом линку СМС на 4030 (100 динара једна порука – укуцајте број 1) Прикључите се, потребни сте Gofundme Пејпал Фото: Сви за Космет Svetski dan osoba sa invaliditetom: Kako se mladi Novosađani nose sa invaliditetom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прикупљање средстава за пакетиће деци на Косову и Метохији данас на Тргу слободе се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.