Изабрани извођачи радова за први новосадски турбо кружни ток, познато колико ће радови трајати

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 10:30

Изабрани извођачи радова за први новосадски турбо кружни ток, познато колико ће радови трајати

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције одабрала је извођача радова за први турбо кружни ток у Новом Саду. Фото: Wikimedia Commons/Dietmar Rabich У питању су компаније „Пут-инвест“, „Монтоп Про“, „Енерготехника-Јужна бачка“ и „Tecton Geosystems“.
Први турбо кружни ток у Новом Саду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << налазиће се на углу Фрушкогорске и Булевара цара Лазара.
Фото: Градске инфо Цена радова је око 330 милиона динара, а очекује се да ће трајати око девет месеци.
У централном острву кружног тога наћи ће се и споменик, највероватније Николи Тесли.
Како ће функционисати турбо кружни ток, где је настао и зашто је ефикаснији од обичног, прочитајте у нашем тексту испод: Novi Sad dobija „turbo kružni tok“, evo kako će funkcionisati (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изабрани извођачи радова за први новосадски турбо кружни ток, познато колико ће радови трајати се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.