Лист “Невен“ доделио награде најбољим малим афористичарима

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2022, 12:13

Лист “Невен“ доделио награде најбољим малим афористичарима

Јуче су у Новосадском културном дечјем центру додељене “Невенове“ награде за најбоље мале афористичаре. Фото: Илустрација Прва награда отишла је у руке Јоване Глиџић, ученице ОШ “Стефан Немања“ из Ниша.
Друга награда припала је Јовани Чаркић из Вршца која похађа ОШ “Јован >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Стерија Поповић“, док су треће место поделили Ђорђе Живковић из ОШ “Никола Тесла“ у Раковици и Мила Војновић из ОШ “Иван Гундулић“ у Новом Саду.
Фото: Unsplash/Kelly Sikkema Овај “Невенов“ конкурс одржао се поводом стогодишњице рођења великог Душана Радовића, а трајао је пола године.
У тих пола године пристигли су радови од више од стотину ђака виших разреда основних школа из читаве Србије и региона.
Evo šta nas očekuje poslednje srede ovog meseca u Novom Sadu (sreda, 30. novembar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лист “Невен“ доделио награде најбољим малим афористичарима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.