Радови на уређењу путне инфраструктуре се приводе крају

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Nov.2022, 14:15

Радови на уређењу путне инфраструктуре се приводе крају

Радови на поправци коловоза, планирани кроз редовно одржавање за ову годину, приводе се крају и биће завршени у првој половини децембра. Фото: Град Нови Сад Од суботе, 26. новембра 2022. године, успостављено је редовно одвијање саобраћаја у Футошкој улици, а данас се обављају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << радови на обележавању бус стајалишта на деоници од Хајдук Вељкове до Булевара Европе.
У редовном саобраћају је и Улица Петефи Шандора, која је санирана у комплетној дужини од 2км (од Шумске до Јожеф Атиле). Преостало је да се у овој улици изврши обележавање хоризонталне сигнализације, као и постављање успоривача брзине, али због ових радова неће доћи до обуставе саобраћаја.
У Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Европе ка Булевару Слободана Јовановића, завршавају се радови на асфалтирању. У уторак, 29. новембра 2022. године, извршиће се обележавање саобраћајне сигнализације и биће успостављено редовно одвијање саобраћаја.
Данас, 28. новембра 2022. године, почели су радови у Улици Тоне Хаџића, а завршетак је планиран за суботу, 3. децембар 2022. године.
Радови на обнови коловозне конструкције у току су и у Сремској Каменици. У завршној фази су радови на асфалтирању последње деонице Пута доктора Голдмана (од Новосадске улице до пред кружни ток) и од вечерас ће ова саобраћајница бити отворена за саобраћај. Радови на обележавању саобраћајне сигнализације обављаће се под саобраћајем па апелујемо на возаче да повећају опрезност.
Радови на асфалтирању коловоза у Улици Марка Орешковића биће завршени у среду, 30. новембра 2022. године, док ће се дан касније извршити обележавање хоризонталне сигнализације и успоставиће се редован саобраћај.
Pojedine ulice na Podbari ulaze u sistem naplate parkinga od 1. decembra

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на уређењу путне инфраструктуре се приводе крају се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.