Трибина “Заштита и подршка – стубови помоћи жртвама насиља у породици“ у хотелу “Парк“

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 10:18

Трибина “Заштита и подршка – стубови помоћи жртвама насиља у породици“ у хотелу “Парк“

Трибина „ЗАШТИТА И ПОДРШКА – стубови помоћи жртвама насиља у породици“ ће се одржати 28.11.2022. (понедељак) са почетком у 08:45 часова у хотелу „Парк“, Новосадског сајма 35, Нови Сад, главни улаз, 1. спрат, амфитеатар. Фото: Pexels/Pixabay Сигурна женска кућа, као организациона јединица Центра >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за социјални рад Града Новог Сада, поводом обележавања међународне кампање „16 дана активизма против насиља над женама“ организује трибину под називом „ЗАШТИТА И ПОДРШКА – стубови помоћи жртвама насиља у породици“.
Трибина је намењена студентима права, психологије, социјалног рада, педагогије и медијских студија, а циљ трибине је едукација студената о проблему насиља у породици и представљање механизама деловања релевантних институција  и организација у пружању заштите и подршке жртвама насиља.
Otvorena izložba “Novosadske ulice“ u Istorijskom arhivu Novog Sada (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трибина “Заштита и подршка – стубови помоћи жртвама насиља у породици“ у хотелу “Парк“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.