Измена режима саобраћаја за време трајања Новосадског маратона 

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2022, 13:54

Измена режима саобраћаја за време трајања Новосадског маратона 

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, у недељу, 9. октобра привремено ће бити измењен режим јавног превоза на градским линијама 1, 6, 8, 11А/Б и 13. Фото: Градске инфо Од 9.30 до 16.00 часова због одржавања Новосадског маратона аутобуски саобраћај одвијаће се на следећи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << начин:
ЛИНИЈЕ 1 И 8 Аутобуси на овим линијама окретање на Лиману обављаће десним скретањем из Фрушкогорске улице у Улицу Народног фронта, затим ће улазити десно на Булевар ослобођења из кога ће скретати десно на Булевар цара Лазара и саобраћати до Фрушкогорске улице, одакле ће настављати редовном трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска улица.
ЛИНИЈА 6 Аутобуси ће саобраћати скраћеном трасом, тако што ће се окретање обављати на терминалу у Шафариковој улици.
Поласци из Центра саобраћаће са терминала у Шафариковој улици, са кашњењем од 10 минута у односу на време поласка са Подбаре.
ЛИНИЈЕ 11А/Б Возила на овим линијама неће саобраћати за време трајања Новосадског маратона.
ЛИНИЈА 13 Окретање ће се обављати на Лиману десним скретањем у Фрушкогорску улицу са Булевара цара Лазара, одакле ће аутобуси скретати десно у Улицу Народног фронта, затим десно на Булевар ослобођења, лево на Булевар цара Лазара и настављати редовном трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска улица.
На измењеном делу трасе користиће се постојећа стајалишта других линија. JKP “Parking servis” postavio 185 držača za biciklove na preko 200 lokacija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измена режима саобраћаја за време трајања Новосадског маратона  се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.