Студенти Економског факултета из Бујановца посетили Универзитет у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Okt.2022, 08:39

Студенти Економског факултета из Бујановца посетили Универзитет у Новом Саду

Група од тридесетак студената Економског факултета у Суботици који студирају на Одељењу у Бујановцу посетила је Ректорат Универзитета у Новом Саду. Фото: Градске инфо Тим поводом, у амфитеатру Ректората одржан је пријем у организацији Универзитета у Новом Саду, а студенте >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је на свечаном пријему дочекао и ректор Универзитета у Новом Саду, проф. др Дејан Мадић.
У првом и другом уписном року школске 2022/23. године, Економски факултет на одељењу у Бујановцу уписало је укупно 68 студената.
Фото: PrtSc/Универзитет у Новом Саду Економски факултет са седиштем у Суботици основан је 18. маја 1960. године и један је од 14 факултета у саставу Универзитета у Новом Саду. Факултет као научно-образовна установа функционише на три локације на којима тренутно активно студира преко 4.000 студената.
Седиште факултета налази се у Суботици, затим на Одељењу факултета у Новом Саду које постоји од 1977. године и на Одељењу факултета у Бујановцу које је почело са радом 2011. године.
Настава у Бујановцу изводи се двојезично, а одељење од 2015. године на располагању има нову и савремено опремљену зграду у овом граду, чију изградњу и опремање су заједнички финансирали Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије.
Pitamo studente: Zašto ste upisali Ekonomski fakultet u Subotici? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студенти Економског факултета из Бујановца посетили Универзитет у Новом Саду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.