Бесплатан ултразвучни преглед дојки још данас пред „Променадом”

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 10:59

Бесплатан ултразвучни преглед дојки још данас пред „Променадом”

Мобилна ординација за бесплатан ултразвучни преглед дојки, у оквиру каравана „Буди храбра – прегледај се“, постављена је још данас на платоу испред Тржног центра „Променада”.
Фото: PrtSc

Октобар је месец међународне борбе против рака дојке, поводом чега је Удружење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Жена уз жену“ на тај начин омогућило суграђанкама од 25 до 40 година да обаве бесплатне прегледе дојки и уједно, кроз разговор са лекарима, да се додатно информишу о значају превенције и раног откривања и лечења рака дојке.
Акција је почела у суботу, а с обзиром на значајан одзив, свакодневан је призор великог броја суграђанки које чекају у реду. Ипак, број прегледа ограничен је на 40.
Нови Сад је први град из којег креће караван, а пројекат је финансијски подржала и Компанија „Авон”.
Novosadska ŽKA spremna za povratak

Преузмите андроид апликацију.





Чланак Бесплатан ултразвучни преглед дојки још данас пред „Променадом” се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.