Интезивни радови на будућим новосадским гаражама

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 19:12

Интезивни радови на будућим новосадским гаражама

Пре четири месеца започети су радови на решавању деценијског проблема недостатка паркинг места у центру града. Радови, на подземним гаражама, изводе се у улици Модене и код зграде Скупштине АП Војводине (испод Бановинског парка). Фото: Војводина уживо Екипа портала Војводина >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уживо пратила је и снимала динамику радова, од његовог почетка до данас. Како то изгледа, погледајте у видеу:

Гаража у Улици Модене је један од стратешких пројеката Града чија реализација ће обезбедити да се у најсконцентрисанијем делу градског језгра обезбеде јавна паркиралишта, на подземним нивоима, водећи рачуна о зашити животне средине.
Фото: nsuzivo.rs/Pavle Pejić „Гаража је капацитета 267 паркинг места на три подземне етаже: На првом подземном нивоу налазиће се 88 паркинг места, на другом подземном нивоу налазиће се 87 и на трећем подземном нивоу налазиће се 92 паркинг места. Од укупног броја паркинг места стандардна су 245 паркинг места, 14 места су за особе са ивалидитетом и 8 за електрична возила“, истакла је Адријана Месаровић, чланица Градског већа за буџет, финансије и инвестиције.
Фото: Војводина уживо Друга локација радова на изградњи подземне гараже је код зграде Скупштине АП Војводине.
Фото: Градске инфо Како су текли радови од самог почетка, погледајте у видеу:

У питању је подземни објекат на два нивоа чија ће укупна површина бити 6.300 квадратних метара и моћи ће да прими 167 возила. Девет места на првом нивоу, поред лифта, биће резервисано за особе са инвалидитетом, а осам паркинг места поседоваће пуњаче за електрична возила.
Novi Sad postaje centar primenjene umetnosti u poslednjoj nedelji Kaleidoskopa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Интезивни радови на будућим новосадским гаражама се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.