Данас почиње Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Sep.2022, 10:42

Данас почиње Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије

Данас почиње Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије на Новосадском сајму и трајаће све до недеље, 02. октобра. Фото: PrtSc/www.sajam.net Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије почиње данас на Новосадском сајму, а посетиоце ће дочекати преко 100 излагача из Србије, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мађарске, БиХ и Аустрије. Наступ су најавиле најважније државне институције и фирме које се баве ловном привредом и газдују шумама, научно-образовне институције, професионална удружења и асоцијације, произвођачи хране за дивљач и рибе.
Уз изложбену поставку у халама и на отвореном делу Сајмишта биће организоване стручне активности, радионице, едукације, а излагачи најављују и бројне занимљивости, такмичења и атракције.
За посетиоце са купљеним улазницама, Новосадски сајам је у сарадњи са излагачима организовао Поклон-игру са вредним наградама.
Цена појединачне карте је 350 динара. Улазнице за колективне посете (најмање 15 особа), као и оне за колективне посете ђака и студената, пензионере и децу од 7 до 12 година коштају 300 динара. За колективне посете неопходно је доставити најаву са бројем посетилаца – на меморандуму удружења, задруге, школе или факултета, са печатом и потписом овлашћеног лица.
Радно време сајмова од 28. септембра до 1. октобра је од 10 до 19 часова. У недељу, 2. октобра радно време за посетиоце биће од 10 до 17 часова. 54. међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије подржале су градске, покрајинске и републичке институције.
Pod naplatom više od 1.000 parking mesta za vreme sajma lova i ribolova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас почиње Међународни сајам лова и риболова и Сајам екологије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.