Локални акциони план политике за младе: Семинари, обуке…

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Sep.2022, 11:08

Локални акциони план политике за младе: Семинари, обуке…

Извештај о спровођењу Локалног акционог плана политике за младе Града Новог Сада за период од 2019. до 2022. године нашао се пред одборницима Скупштине Града Новог Сада на последњој седници. Фото: Градске инфо У питању је годишњи извештај који доставља Градска управа за спорт и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << омладину – Канцеларија за младе, за чију реализацију је у прошлогодишњем буџету Града издвојено 22.870.000 динара.
Канцеларија за младе лане је расписала два јавна конкурса за финансирање пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора. За први је у априлу издвојено 18.870.000, а за други четири милиона динара. На конкурсима су учествовали удружења младих, удружења за младе и њихови савети. Укупан број пријављених пројеката био је 146, а највише их је одобрено из области културе и слободног времена младих – 14, а најмање, по осам пројеката, на теме волонтеризма, активизма и информисања младих.
Међу активностима, као и претходних година, највише је било истраживања, презентација научних радова, студијских посета, панел дискусија, кампања, предавања, курсева, радионица, семинара, округлих столова, тренинга и обука на различите теме, а организоване су и музичке радионице, културни догађаји, представе, едукативно-туристичке туре, музички фестивали, спортски турнири, изложбе, филмске пројекције и едукативне сесије. У пројектима је укупно учествовало 154.018 младих, а већину су чиниле девојке. Директно ангажованих на пројектним активностима било је 687, од чега 401 девојка и 286 младића. Просечна старост била је 24 године.
Recikliraj i besplatno uđi na Lorist

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Локални акциони план политике за младе: Семинари, обуке… се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.