Октоберфест: Врхунска забава

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Sep.2022, 14:08

Октоберфест: Врхунска забава

„Новосадски окоберфест” почео је синоћ, свечаним отварањем пивског бурета, а своје кригле пуниће и данас 24. септембра, на платоу испред тржног центра „Променада”. Фото: Војводина уживо Многобројни посетиоци су јуче уживали у великој понуди, више од стотину врста пива, 20 врста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кобасица и чувених баварских переца, а за добро расположење били су задужени неки од најбољих музичара са ових простора.
Позивамо вас да погледате атмфосферу са Октоберфеста коју је снимила екипа портала Војводина уживо :

Као што сте видели у прилогу, за све посетиоце организовано је и такмичење у брзом испијање пива, а постављена је и посебна “кабина за викање” у којој ће посетиоци који најгласније узвикну реч “конобар” бити награђени ваучером за бесплатно пиво.
Бесплатан улаз је обезбеђен за све оне који су рођени на дан када се одржава Октоберфест у Новом Саду, а своју улазницу могу да преузму у једној од Октоберфест кућица на платоу испред Променаде.
Град Нови Сад је подржао овај фестивал, а свечаном отварању, поред бројних званица и посетилаца присуствовао је и заменик градоначелника Новог Сада Милан Ђурић.
Позивамо вас да и вечерас посетите Октоберфест и уживате у добром пиву, храни, атмосфери и врхунској забави.
Otvoren 7. novosadski Oktoberfest

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Октоберфест: Врхунска забава се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.