Објављена коначна ранг листа за смештај бруцоша у студентске домове

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 17:02

Објављена коначна ранг листа за смештај бруцоша у студентске домове

Објављене су коначне ранг листе за бруцоше који су остварили право смештаја у студентским домовима у Новом Саду, Зрењанину и Сомбору. Фото: Градске инфо Ове године се за смештај у студентским домовима у Новом Саду пријавило више од 950 студената прве године.
Право на смештај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у студентске домове остварују студенти који се налазе изнад црте на објављеним листама.
Студенти ће по своје упуте за смештај моћи отићи од 24. септембра до 1. октобра.
Кандидати који нису остварили право на смештај, а сматрају да припадају некој од осетљивих друштвених група, могу поднети захтев са документацијом која доказује припадност осетљивој друштвеној групи, ради поновног рангирања у оквиру посебне душтвене групе у року од 8 (осам) дана од дана објављивања Коначне ранг листе.
Образац захтева се преузима и предаје у Служби смештаја СЦ Нови Сад. Упут обухвата Уговор о становању, Уговор о јемству, обавезу да се одради студентска картица која им је потребна за улазак у дом и исхрану. Након тога су у обавези да одраде лекарски преглед који им је неопходан за само усељење у дом.
Цене смештај за студенте у I категорији је 2.790 динара, а за другу категорију домова 2.150 динара месечно.
Све неопходне информације можете пронаћи на сајту Студентског центра у Новом Саду. Студентског центра у Новом Саду. 
Коначну ранг листу можете погледати овде.
U studentskim domovima u Novom Sadu obeležen Dan zastave i nacionalnog jedinstva (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Објављена коначна ранг листа за смештај бруцоша у студентске домове се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.