Комунална милиција добија нове капе, јакне, чизме, патике…

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 11:54

Комунална милиција добија нове капе, јакне, чизме, патике…

Служба за заједничке послове Града расписала је јавну набавку униформи за комуналну милицију – обућу и одећу. Фото: Град Нови Сад Тендером се тражи понуђач који ће, по најповољнијим ценама, комуналним милиционерима обезбедити по 36 летњих и зимских качкета црне боје, а исто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << толико и зимских капа и поткапа. Понуде се могу предати до 18. октобра.
Набавља се и 291 комад летњих и 194 зимских панталона, а за високе температуре тражи се и 194 комада летњих кратких панталона тамнозелене боје. Потребно је опремити комуналне милиционере са 18 опасача са подопасачем црне боје, као и са 485 мајица дугих рукава тамнозелене боје.
У истој боји, набавља се и 970 комада мајица кратких рукава, а 485 сивих поло мајица, односно, мајица са дугим рукавима и крагном, за летње време, и исто толико поло летњих мајица са кратким рукавима.
Милиционерима је потребно 18 водонепропусних јакни са поставом, капуљачом и заштитом од ветра на појасу, тамнозелене боје, а толико се тражи и yемпера црне боје, као и кишних мантила, односно, кабаница са капуљачом и светлоодбојних прслука.
Осим тога, потражује се и 1.455 летњих, унисекс, памучних пари чарапа црне боје, као и 970 пари зимских чарапа. У оквиру радних униформи милиционера, набавља се 485 пари унисекс назувака, 18 пари мушких и женских рукавица црне боје, прилагођених раду са средствима принуде. Уз одећу се набављају и нове значке машински извезене концем, на којима треба да је грб Новог Сада са текстом „Град Нови Сад – Комунална милиција“, а испод је број значке, као и ознаке за капу и идентификационе плочице.
Што се тиче обуће, тражи се 18 пари црних чизама на пертлање, од хидрофобиране говеђе коже са гуменим ђоном. Чизме треба да су отпорне на уље, клизање, нафту и да имају антистатик својства.
Потребно је исто толико пари спортских патика црне боје, на везивање, намењених трчању. Набавља се и 97 пари плитких радних ципела црне боје, такође од природне хидрофобиране говеђе коже са гуменим ђоном. Треба омогућити замену обуће у року од месец дана, уколико бројеви не одговорају запосленима.
Šta vas danas očekuje u Novom Sadu? (Petak, 23.9.2022.)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Комунална милиција добија нове капе, јакне, чизме, патике… се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.