Одабрани извођачи за музички пројекат „Лиман зове”

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2022, 10:35

Одабрани извођачи за музички пројекат „Лиман зове”

Рекордан број младих, али што је занимљиво, и неких већ доказаних новосадских бендова пријавио се за овогодишњу манифестацију „Лиман зове”. Фото: Градске инфо Организатори напомињу да је процес селекције био тежак и незахвалан, а додатно задовољство представља огромно интересовање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бендова из целе Србије да учествују у овој манифестацији и искористе шансу за наступ.
Бендови који ће у петак, 30. септембра, изаћи пред новосадску публику су: Ecco Spiritus, Салто Мортале, Fifthe Piece, Sample Tekst, Мајмунско острво (на фотографији), Raccet, Two coins from Mercury, Non Grata, Dreddup и кантауторка Лена Хрвојевић.
Због нестабилних временских прилика, манифестација „Лиман зове” одржава се ове године у клубу Фабрика СКЦНС, 30. септембра у 20 сати.
Истог дана на истом месту, од 14 часова биће реализован пројекат „Живела музика”, у оквиру којег ће бити омогућено свим заинтересованима да дођу и свирају заједно са познатим извођачима, који ће објашњавати процесе стварања музике и техника којима свирају.
Пројекте је подржала Управа за културу града Новог Сада.
Jesen u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одабрани извођачи за музички пројекат „Лиман зове” се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.