Обележавање славе у МЗ „Сајлово“

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2022, 20:00

Обележавање славе у МЗ „Сајлово“

Заменик градоначелника Новог Сада Милан Ђурић присуствовао је обележавању славе Мала Госпојина у Месној заједници „Сајлово“. Фото: Град Нови Сад Честитајући славу присутнима заменик градоначелника је изразио задовољство што се дан рођења Пресвете Богородице обележава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у новом простору Месне заједнице.
„Ми континуирано улажемо у Сајлово и нећемо стати док сви делови нашег града не буду подједнако развијени. Ипак, ово окупљање је превасходно прилика да се у свечаној атмосфери подсетимо на то колико је важно да негујемо традицију, да негујемо наше заједништво, као и наше различитости, да будемо добре комшије и волимо свој град“, изјавио је Милан Ђурић.
Gradonačelnik Vučević: Ogromna je čast dobiti ovakvo priznanje na Malu Gospojinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обележавање славе у МЗ „Сајлово“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.