Ускоро креће одвајање свих врста рециклажног отпада „Чистоћа” похвалила суграђане

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2024, 13:18

Ускоро креће одвајање свих врста рециклажног отпада „Чистоћа” похвалила суграђане

Новосађани су све ближи тренутку када ће бити у прилици да одвајају све врсте рециклажног отпада па самим тим и допринесу очувању животне средине, уштеди енергије и другим бенифитима које рециклажа доноси, навели су из Јавног комуналног предузећа „Чистоћа” из Новог Сада. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ЈКП Нови Сад Заједничким акцијама Градске управе за заштиту животне средине и „Чистоће” у протеклом периоду постављене су посуде за одлагање стаклене амбалаже, ПЕТ амбалаже, рецикломати и контејнери за амбалажни отпад.
ЈКП „Чистоћа” је у свом саопштењу похвалила суграђане који одвајају ПЕТ амбалажу у контејнере који су за то намењени, али и скренуло пажњу да се у контејнере који су намењени за ПЕТ амбалажу не баца комунални отпад из домаћинстава, што представља све учесталију појаву. На свим местима где постоје контејнери за ПЕТ амбалажу постављени су и контејнери за комунални отпад.
U ponedeljak zabrana saobraćaja u bloku između Ulice Stevana Hristića i Futoškog puta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ускоро креће одвајање свих врста рециклажног отпада „Чистоћа” похвалила суграђане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.