Расписани Конкурси за доделу студентских стипендија и кредита

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2024, 10:24

Расписани Конкурси за доделу студентских стипендија и кредита

Министарство просвете, у циљу подстицања најбољих ученика и студената да наставе школовање са високом постигнућима, расписује конкурсе за доделу ученичких и студентских стипендија и кредита, као и стипендија за изузетно надарене ученике и студенте, за школску 2024/2025. годину. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Новина је да ће се пријављивање на конкурсе вршити попуњавањем образаца на Порталу за кредите и стипендије.
Портал за кредите и стипендије, са упутством за пријављивање на конкурсе, ће бити доступан на адреси https://kreditistipendije.prosveta.gov.rs,  најкасније  од 20.08.2024. године за ученике и најкасније  од 20.09.2024. године за студенте.
Детаљне информације и Конкурсе можете пронаћи:
Конкурс за доделу студентских кредита Конкурс за доделу студентских стипендија Конкурс за доделу ученичких кредита за ученике средњих школа Конкурс за доделу ученичких стипендија ученицима средњих школа Конкурс за доделу ученичких и студентских стипендија изузетно надареним ученицима и студентима Raspisan Konkurs za smeštaj studenata u studentske domove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Расписани Конкурси за доделу студентских стипендија и кредита се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.