Обавештење о провери исправности и оглашавању сирена за јавно узбуњивање

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jun.2024, 09:03

Обавештење о провери исправности и оглашавању сирена за јавно узбуњивање

Град Нови Сад обавештава јавност да ће се у складу са инструкцијом Сектора за ванредне ситуације, Управе за ванредне ситуације у Новом Саду, број: 07.21.3 број: 861-14/24, дана 12. јуна 2024. године у 12.00 часова путем система за јавно узбуњивање извршити емитовање сигнала једноличног тона >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у трајању од 60 секунди (знак за престанак опасности). Фото: Pexels/aboodi vesakaran У циљу предузимања адекватних мера за довођење система за јавно узбуњивање у исправно стање.
Volonteri uz druženje i edukaciju uređivali Info centar na Jegričkoj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обавештење о провери исправности и оглашавању сирена за јавно узбуњивање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.