Пешаци обратите пажњу на непроходне тротоаре! Радови на углу Шафарикове и Његошеве улице (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 14:39

Пешаци обратите пажњу на непроходне тротоаре! Радови на углу Шафарикове и Његошеве улице (ФОТО)

Почетком ове недеље започети су радови у Његошевој улици на ископавању тротоара, претпоставићемо у циљу мењања цеви, а они се настављају и у Шафариковој улици са леве стране у правцу центра града. Фото: nsuzivo.rs Апел за све пешаке, као и велики број ђака који се крећу у овом кругу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << око Гимназије “Светозар Марковић”, да обрате пажњу, јер је тротоар са обе стране улице обезбеђен оградом и туда је онемогућен пролаз пешацима.
Други део Његошеве улице, односно овај у ком се изводе радови је једносмеран за саобраћај, па је стога ту врло прометно и уско како за аутомобиле тако и за пешаке.
Фото: nsuzivo.rs Такође, када из Његошеве скренете на углу у Шафарикову улицу, тротоар је такође непроходан па је постебно да пређете на другу страну улице.
Саобраћај се одвија несметано.
Zbog popravke kolovoza u Sremskoj Kamenici privremena zabrana saobraćaja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пешаци обратите пажњу на непроходне тротоаре! Радови на углу Шафарикове и Његошеве улице (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.