Не брините, нигде не гори! Ватрогасно-спасилачка вежба на згради Радио телевизије Војводине (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 14:35

Не брините, нигде не гори! Ватрогасно-спасилачка вежба на згради Радио телевизије Војводине (ФОТО/ВИДЕО)

У 10.00 часова у објекту Радио телевизије Војводине на Каменичком путу огласио се аларм, након чега је уследила евакуација запослених. Фото: nsuzivo.rs Ватрогасно – спасилачке екипе стигле су након неколико минута са три возила. Уследила је евакуације једног лица са крова објекта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уз помоћ аутомеханичких лестви.
Фото: nsuzivo.rs Завршетак вежбе поздрављен је аплаузом од стране запослених и посматрача, саопштио нам је наш репортер.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Gradsko takmičenje Crvenog krsta Novog Sada u pružanju prve pomoći

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Не брините, нигде не гори! Ватрогасно-спасилачка вежба на згради Радио телевизије Војводине (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.