Новосадски студенти и ове године могу да освоје вредне награде на конкурсу „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада“

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2024, 10:15

Новосадски студенти и ове године могу да освоје вредне награде на конкурсу „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада“

Новосадски студенти и ове године могу да освоје вредне награде учешћем на фото-конкурсу „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада“. Фото: СКЦНС/Милић Кнежевић Прва награда је мобилни телефон, друга електрични тротинет, а трећа бицикл. Конкурс ће трајати од 20. априла до 20. јуна.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Награђени студенти добиће и додатне награде, бесплатну абонетску књижицу за коришћење услуга студентске мензе и бесплатне улазнице за све програме Студентског култрног центра „Нови Сад“.
На конкурсу могу да учествују сви студенти Универзитета у Новом Саду. Фото: СКЦНС/Јелена Радовић Фото: СКЦНС/Марко Штака Фото: СКЦНС/Доротеја Јованов Фото: СКЦНС/Андреј Кљајић „Уверен сам да ће и ове године фото-конкурс „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада“ наићи на добар одзив студената, да ће бити креативни у представљању пролећних лепота Новог Сада и да ће жири, као и прошле године имати занимљив задатак, да од великог броја радова одабере три најбоље фотографије. И ове године смо предвидели вредне награде, које обезбеђујемо у сарадњи са спонзорима“, рекао је поводом расписивања овогодишњег конкурса директор Студентског центра „Нови Сад“ Зоран Мартиновић.
Фотографије ће оцењивати стручни жири који чине познати новосадски фотографи Мартин Цандир, Јелена Ивановић, фото-репортер листа „Дневник“ Слободан Шушњевић, Стева Лазаревић помоћник директора Студентског центра „Нови Сад“ и представник Студентског културног центра „Нови Сад“.
Жири ће оцењивати само фотографије снимљене мобилним телефоном. Фотографија не може да буде мања од три мегапиксела и бодоваће се само фотографије које нису обрађиване нити улепшаване у било ком програму за унапређње квалитета фотографија. Од 20. априла, заинтересовани студенти, фотографије свог омиљеног дела Новог Садамогу да пошаљу на имејл studentskicentarnovisad@gmail.com.
Детаљи конкурса објављени су на сајту Студентског центра „Нови Сад“.
Фото: СКЦНС/Миљана Симић Heroji među nama: Novosađanke spasile život prolazniku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадски студенти и ове године могу да освоје вредне награде на конкурсу „Најлепша пролећна фотографија Новог Сада“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.