Последњег викенда у месецу у Црвенки највећа смотра немачких овчара на Балкану – Очекују се такмичари из Тајвана и Индије (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2024, 13:19

Последњег викенда у месецу у Црвенки највећа смотра немачких овчара на Балкану – Очекују се такмичари из Тајвана и Индије (ФОТО)

Последњег викенда у месецу, од 26. до 28. априла, на градском стадиону у Црвенки, клуб љубитеља немачких овчара Црвенка, организује највећу кинолошку манифестацију на Балкану. Фото: Pexels Како истичу за наш портал, у питању је специјализована изложба за немачке овчаре, на којој ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по први пут судити пет еминентних немачких судија акредитованих од СВ, светског удружења одгајивача немачких овчара, из Немачке.
Очекује се преко 5.000 посетилаца, а до сада је неколико стотина такмичара најавило свој долазак из преко 25 земаља из Европе и света, као сто су Тајланд, Тајван, Индија, Кина, Монголија, Турска, Шведска, Немачка, Аустрија, Мађарска, Русија, Пољска и многе друге земље.
Фото: Уступљена фотографија Значај ове манифестације је препознат и од стране локалне самоуправе СО Кула, која је поред других многобројних спонзора главни покровитељ ове манифестације. Главни догађај, односно изложба се одрзава у суботу, 27. априла, док се у петак и недељу одржава полагање радних испита (wесен тест и кöрунг).
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Последњег викенда у месецу у Црвенки највећа смотра немачких овчара на Балкану – Очекују се такмичари из Тајвана и Индије (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.