Ветерник се гради: Новосадски пут добија нови асфалт (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Mar.2024, 15:37

Ветерник се гради: Новосадски пут добија нови асфалт (ФОТО/ВИДЕО)

Рехабилитација коловоза на Новосадском путу у Ветернику која је почела крајем прошле године одвија се планираном динамиком, а радове изводи ЈП „Путеви Србије“.
Радови се изводе на левој коловозној траци, у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смеру ка Новом Саду, а док трају радови, двосмерни саобраћај одвија се на супротној коловозној траци.
Апел свим учесницима у саобраћају је да повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Алтернативни путни правац је улица Драгослава Срејовића.
Будући да квалитетна саобраћајна инфраструктура омогућава више инвестиција, равномернији развој и бољи проток људи и добара, само током 2023. године у Ветернику је асфалтирано 26 улица. Између осталих, нови асфалтни коловоз добиле су улице Васе Ешкићевића, Војводе Бојовића, Нова 36, Дежеа Костолањија, Стефана Првовенчаног, Церска, Нова 59, Данила Лазовића, Гиге Гершића, Васе Јагазовића, Зоје Миросављевић, Радничка, Др Душана Поповића, Школска и Косова.
Вредност извршених радова на путној инфраструктури у овом насељу током прошле године је износила око 130 милиона динара, а инвестиције се на стављају и у 2024.
Novi objekat OŠ „Miloš Crnjanski“ na Satelitu poprima prve obrise (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ветерник се гради: Новосадски пут добија нови асфалт (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.