Јутарње гужве по граду у овим деловима, а у Руменачкој улици десила се незгода (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Mar.2024, 09:31

Јутарње гужве по граду у овим деловима, а у Руменачкој улици десила се незгода (ФОТО/ВИДЕО)

Јутрос нас је дочекала киша и јутарњи колапс у различитим деловима града, а посебно на најпрометнијим булеварима, па је тако гужва у саобраћају на раскрсници код ТЦ “Променада” па све до кампуса. Фото: НСУживо Испред мензе на Булевару Цара Лазара паркиран је бели аутомобил >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << марке “сеат” који је упалио сва четири жмигавца на непрописном месту правећи још већу гужву.
Фото: НСУживо Такође, у Руменачкој јутрос, нешто после 7 часова, десила се незгода у ком су учествовала два возила, а црни ауто марке “пасат” видно је материјално оштећен.
Јутрос нас је дочекала киша и јутарњи колапс у различитим деловима града, а посебно на најпрометнијим булеварима, па је тако гужва у саобраћају на раскрсници код ТЦ “Променада” па све до кампуса.
Испред мензе на Булевару Цара Лазара паркиран је бели аутомобил марке “сеат” који је упалио сва четири жмигавца на непрописном месту правећи још већу гужву.
Такође, у Руменачкој јутрос, нешто после 7 часова, десила се незгода у ком су учествовала два возила, а црни ауто марке “пасат” видно је материјално оштећен.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)


Возачи, возите пажљиво и брините и о другим учесницима у саобраћају!
Elegantno opuštena sreda u Novom Sadu (sreda, 13. mart)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јутарње гужве по граду у овим деловима, а у Руменачкој улици десила се незгода (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.