ХО „Сви за Космет“: Хуманитарни турнир ове суботе у кафеу „Баобаб“

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 14:32

ХО „Сви за Космет“: Хуманитарни турнир ове суботе у кафеу „Баобаб“

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ одржаће 16. марта у кафеу „Баобаб“ хуманитарни турнир у стоном фудбалу. Фото: Pixabay/rhein28 Осим турнира у стоном фудбалу, организује се и турнир у пикаду и игри папир-камен-маказе  са почетком у 18 часова.
Учешће могу узети сви, а свако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ко је спречен донације може уплатити на рачун: 105-0000002936498-75, Аик банка.
Хуманитарни турнир „Играј за Космет“ има за циљ да материјално и морално подржи наш народ, Народне кухиње и светиње на Косову и Метохији.
Фото: ХО „Сви за Космет“ JKP „Parking servis“ uručio 6 bicikala „Akademskom centru zaštite životne sredine i održivog razvoja“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ХО „Сви за Космет“: Хуманитарни турнир ове суботе у кафеу „Баобаб“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.