Традиционална изложба паса мешанаца у Лиманском парку

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Mar.2024, 12:33

Традиционална изложба паса мешанаца у Лиманском парку

ЈКП “Зоохигијена и Ветерина“ Нови Сад са поносом објављује да и ове године одржава девету по реду традиционалну изложбу паса мешанаца поводом светског дана напуштених животиња под називом – „Изложба паса мешанаца Нови Сад 2024“. Фото: Градске инфо Као и прошле године изложба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће трајати два дана 6. априла (субота) у Лиманском парку и 7. априла (недеља) у Прихватилишту ЈКП “Зоохигијена и Ветерина“.
Први дан изложбе биће посвећен псима који су имали среће да пронађу своје власнике и да усреће нове породице.
Као и лане биће 10 симпатичних категорија, које ћете моћи да видите касније у опису линка, а победници истих бориће се за најкеру града Новог Сада за 2024. годину.
Очекује вас пуно позитивне енергије, познат жири, мноштво лепих награда, а ми вам предлажемо да дођете да се дружите и да у што већем броју пошаљете свету једну лепу поруку и да уживате у том прелепом дану. Фото: PrtSc/Facebook/JKP „Zoohigijena i Veterina Novi Sad“ Другог дана одржаће се изложба четвороножних пријатеља који привремено бораве у Прихватилишту и траже нови дом.
Такође позивамо све људе добре воље и све оне који имају жељу да постану поносни власници нових љубимаца да се придруже и тог дана.
У наставку текста остављамо линк на који ћете моћи да се пријавите и да видите услове које треба да испуните да бисте учествовали на самој изложби.
Важна напомена сваки пас може да се пријави максимално у две категорије.
Nova dečija igrališta za novosadske mališane (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Традиционална изложба паса мешанаца у Лиманском парку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.