Радови на сремској страни, у плану интензивно асфалтирање и у другим деловима града (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 15:48

Радови на сремској страни, у плану интензивно асфалтирање и у другим деловима града (ФОТО)

Више од 10 дана трају радови на пролећном сређивању улица на сремској страни града. Путари су најактивнији у Сремској Каменици, Старим и Новим Лединцима. Фото: ЈКП „Пут“ Нови Сад У улици Јагода и Бранка Манојловића у Сремској Каменици, одвијају се радови на поправци коловоза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << асфалтом, а у улици Васе Стајића у току су припремни радови за пресвлачење коловоза асфалтом. Припремни радови и уградња асфалта изводе се у улици Стеве Нинковића у Новим Лединцима.
Дуж Пута за Клису, крак од Симе Шолаје, и улицама Проте Матеје Ненадовића, Јована Дучића у Старим Лединцима и улици Златана Петровића у Новим Лединцима, које су асфалтиране претходних дана у току је уређење банкина. На Булевару Патријарха Павла поправља се пешачка стаза, док је у Сремској Каменици у улици Бранислава Букурова у току уређење пешачке стазе уз дечије игралиште.
Фото: ЈКП „Пут“ Нови Сад У ЈКП „Пут“ истичу да ће, уз радове на сремској страни до краја месеца, бити започети радови и у другим деловима града.
„Континуирано улагање у развој путне инфраструктуре је од суштинског значаја за све Новосађане. Свесни смо да су одржавање и обнова путева кључни за безбедност и комфор грађана, као и за привлачење инвестиција и развој локалне економије. Наставићемо са радовима следећи планове и приоритете које смо поставили у складу са потребама грађана и развојном политиком града Новог Сада“, рекао је Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.
Фото: ЈКП „Пут“ Нови Сад Pljušte kazne zbog nepropisne vožnje bicikla u centru grada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на сремској страни, у плану интензивно асфалтирање и у другим деловима града (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.