Пљуште казне због непрописне вожње бицикла у центру града

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 15:12

Пљуште казне због непрописне вожње бицикла у центру града

Саобраћајна полиција данас је у центру града, у Змај Јовиној улици, заустављала бициклисте и санкционисала их јер су у пешачкој зони возили исте, што је у овом делу непрописно. Фото: Уступљене фотографије Иако је вожња бицикла дозвољена у одређеним деловима пешачке зоне и то >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Његошевој, у Улици Модене и на Позоришном тргу, брзина бициклиста је ограничена на брзину кретања пешака.
У осталим деловима пешачке зоне није дозвољено кретање бициклима, те су бициклисти дужни да сиђу са бицикла и прођу ове делове пешачке зоне гурајући бицикл, у својству пешака.
Полицајци су бициклистима тражили исправе на лицу места.
Пешачка зона у Новом Саду је тако позиционирана да представља најкраћи пут бициклистима спајајући кеј и Подбару са центром града, па се често дешава да бициклисти пролазе овуда иако тиме крше прописе.
Фото: Градске инфо Подсетимо, грађани су на нашем порталу, пре мање од годину дана, имали прилику да гласају да ли су за то да се бициклистима дозволи кретање у широј пешачкој зони Новог Сада, а резултате њиховог гласања можете погледати овде.
Kako napreduju radovi na Mišeluku? Josip Modić obišao radnike (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пљуште казне због непрописне вожње бицикла у центру града се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.