Ђурић се састао са градоначелником Темишвара

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:42

Ђурић се састао са градоначелником Темишвара

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић посетио је данас градоначелника Темишвара Доминика Фрица. Фото: PrtSc/Instagram/milandjuric_gradonacelnik „Разговарали смо о очувању културног наслеђа наша два побратимљена Града, који су били носиоци титуле Европске престонице културе. Имамо заиста велике >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << могућности за сарадњу у области културе, али и дигиталног развоја у јавном сектору“, објавио је Ђурић на свом Инстаграм налогу.
„Наставићемо да радимо на заједничким пројектима и јачамо пријатељство наша два народа и наших градова“, написао је градоначелник.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


Gradonačelnik Novog Sada čestitao Ramazan svim pripadnicima islamske zajednice u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђурић се састао са градоначелником Темишвара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.