Градоначелник Ђурић обишао радове на реконструкцији водоводне мреже у насељу Парагово и радове на асфалтирању саобраћајнице у Сремској К

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Mar.2024, 16:32

Градоначелник Ђурић обишао радове на реконструкцији водоводне мреже у насељу Парагово и радове на асфалтирању саобраћајнице у Сремској К

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обишао је радове на реконструкцији водоводне мреже у насељу Парагову, као и радове на асфалтирању саобраћајнице у Сремској Каменици. „Вредни радници ЈКП “Водовод и канализација” су зауставили радове на тренутак да уз ужину чујем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њихове предлоге како унапредити радове на терену. Они изводе радове на реконструкцији дотрајале водоводне мреже у дужини од 1900 метара, у насељу Парагово. Ово је важна инвестиција, јер када буду завршени радови, 90 домаћинстава имаће квалитетно водоснабдевање. Из реконструисаног цевовода водом ће се снабдевати и 10 бочних улица. Инвестиција у вредна 35 милиона динара допринеће стабилизацији водоснабдевања у првој висинској зони Парагова. Настављамо да улажемо у развој свих делова Града Новог Сада“, стоји у објави.
Такође, градоначелник је обишао и радове у Сремској Каменици  







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


„Мали предах уз вруће кифле са радницима ЈКП “Пут” који ове радне суботе врше припремне радове у Улици Васе Стајића у Сремској Каменици. Радови обухватају асфалтирање саобраћајнице у дужини од 420 метара. Вредност инвестиције је око 7 милиона динара. Настављамо са улагањима у путну и саобраћајну инфраструктуру, како у Сремској Каменици тако и у свим осталим деловима Новог Сада“, написано је.
Nastavljeni radovi na asfaltiranju ulica u Sremskoj Kamenici, Starim i Novim Ledincima

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градоначелник Ђурић обишао радове на реконструкцији водоводне мреже у насељу Парагово и радове на асфалтирању саобраћајнице у Сремској Каменици (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.