Студенткиње и запослене у студенској мензи добиле чоколаду уз осмомартовски ручак

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Mar.2024, 19:05

Студенткиње и запослене у студенској мензи добиле чоколаду уз осмомартовски ручак

Студенткиње и запослене у студентској мензи у Новом Саду, добиле су чоколаду на поклон поводом 8. марта, Међународног дана жена. Директор студентског центра Зоран Мартиновић и представници Студенског парламента, поклањањем чоколада, указали су на значај 8. марта, и пожелели >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << представницама лепшег пола, срећан празник и успех у животу и раду. Фото: Студентски центар Нови Сад – Без успешних жена нема успешног друштва. И зато 8. март представља прилику да сви заједно као друштво покажемо колико је важно да женама сваког дана у години укажемо поштовање и љубав коју заслужују. Свим студенткињама које живе у домовима Студентског центра Нови Сад и свим студенткињама Универзитета у Новом Саду честитам Дан жена.
Студентски центар наставиће да негује посвећен и одговоран приступ у унапређењу услуга за све наше кориснике – рекао је Мартиновић.
На менију студентске мензе од данас се налази ново јело – витаминска салата од целера, мркве, јабуке и сусама, које ће бити у понуди сваког петка. А уторком и четвртком су као новина за доручак, односно вечеру уведене крофне и штрудле.
Gradonačelnik povodom Dana žena posetio novosadske penzionerke (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студенткиње и запослене у студенској мензи добиле чоколаду уз осмомартовски ручак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.