Новосађани каква изненађења планирате за своје даме? Ево неколико предлога шта можете приредити и где то набавити

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 13:34

Новосађани каква изненађења планирате за своје даме? Ево неколико предлога шта можете приредити и где то набавити

Осми март је на помолу, а многи су у дилеми шта је најбоља опција за изненадити лепши пол. Како је Нови Сад богат понудама, ми вам доносимо неке од идеја која ће олакшати јачем полу избор и одушевити њихове изабранице. Фото: Градске инфо Уколико су то поклони њих можете увек изабрати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и дан пре, али уколико планирате неки излазак или вечеру онда је то свакако најбоље урадити пар дана пре. Међутим, с обзиром на величину Новог Сада и количине понуда у њему, још није касно да и то закажете.
1. Поклони попут цвећа, бомбоњера и накита Поклони попут цвећа и бомбоњере су увек добра опција поготово ако желите да идете на сигурно. Класичан избор решиће вас много муке, а у Новом Саду свакако имате велики избор где потражити леп букет. Цвећаре су бројне широм града па с тога не заборавите да овај поклон можете узети и у последњи час. Ако се одлучите да уместо тога узмете неки накит, жене ће се увек обрадовати, а и то можете у последњој секунди јер, ни златара не мањка у Новом Саду. Погледајте где све можете наћи ову понуду:
Фото: Pexels/Marcelo Joaquim Цвећаре: Флористички атеље, Далија, „Premium“, „Florentin“, Фламинго, „Cvecara i gift shop Blagodarenie“, Маре, Цвећара „Smokva Flower“, „Prestige“…
Продавнице слатког програма: „Stark shop“, Поклони за најмилије, „The box shop“, „Cnady Universe“, Шећернема…
Златаре: Златара Сезам, Ас, Стефановић, Јанковић, Жика и син, Шикет, Пан, Вип, Стефан…
2. Спа центар и масаже Спа центар је једно од решења, ако желите да бољу половину изненадите одмором. Одлазак у спа центар је идеалан, поготово ако сте се одлучили да се придружите вашој изабраници и тиме употпуните празновање овог датума. У спа центру се можете препустити сауни, парном купатилу, ђакузију, базенима, хидромасажним собама, итд. У неким спа центрима имате и масажни програм, углавном врата и леђа. А ако сте се ипак одлучили да изненађење буде што посебније онда је масажа лица најбољи избор, поготово у специјализованим новосадским салонима попут „Lelift-a“.
Фото: Pexels/Pixabay Спа центар: Атриум Хамам & Спа, „Lux spa“, Хотел „Sole Mio“, Хотел „Sheraton“, Хотел „Leopold I“, „Garni Hotel Dash“…
3. Ваучери Ваучери односно поклон картице су још једна ствар са којом се не може погрешити. Било да не знате шта би нежнији пол изненадило, књиге, одећа или неки електрични уређај, најбоље је да играте на ову карту. Поклон ваучере можете узети у великом броју продавница, а верујем да ће вам то олакшати припрему изненађења. Такође, овакав вид поклона можете спремити и на сами Осми март.
Фото: Pexels/Lum3n Поклон ваучери:
књижара Вулкан; Продавнице одеће: „PS fashion“, „H&M“, Ђак, „Legend“, „Tiffany“, „Mona“,…
4. Вечера  Вечера је једна од најромантичнијих ствари, поготово ако је спремати сами. Уколико нисте вични за спремање, онда је савет мушкарцима да пронађу прави избор ресторана за своје даме. У великом броју локала постоје специјални менији за Осми март, а у бројним салама уз вечеру биће и добра музика. У зависности да ли волите мирније вечере или забаву, тако се и поставите. Због великог броја понуда и даље није касно да се снађете и закажете свој сто.
Фото: Pexels/Elina Sazonova Ресторани са понудом вечере: „Barrique“ Гастробар, Јасмин а маслина, Portofino, Ресторан Велики, „Zak“,  „G.imi Restaurant“, „Project 72 Wine&Deli“,…
Свечане сале: Вила Москва, Кристал, „Exclusive NS“,…
Meseci velikih sniženja za Novosađane – šopingu nikada kraja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани каква изненађења планирате за своје даме? Ево неколико предлога шта можете приредити и где то набавити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.