Од насиља нису поштеђени ни свештеници СПЦ – “Србија против насиља“ жели крв на улицама!

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Mar.2024, 10:14

Од насиља нису поштеђени ни свештеници СПЦ – “Србија против насиља“ жели крв на улицама!

Професионални демонстранти у Новом Саду по свему судећи немају намеру да стану док се не пролије крв на улицама Српске Атине. Фото: Епархија бачка У послеподневним часовима, 5. марта, обављајући своју парохијску дужност нападнут је пред сведоцима православни свештеник Б.М. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Напад је уследио након оркестрираних напада опозиционих политичара, новинских редакција, дела невладиног сектора и професионалних демонстраната који су усмерени против изградње православног храма на Лиману.
Физички напади и насиље над свештенством у Новом Саду нису виђани ни у најцрње време комунизма.
Међутим, потомци комуниста и мрзитеља свега што је српско су очигледно данас добили ветар у леђа, јер је у делу јавности створен утисак да је нормално да се мрзи сопствена држава, химна и застава и да је сасвим нормално да се тражи подршка странаца како би се мимо воље народа дошло на власт.
МУП Републике Србије ради на расветљавању овог срамног напада. На следећем линку можете да прочитате саопштење СПЦ везано за напад на свештеника Б.М.
Gradonačelnik osudio napad na sveštenika Eparhije bačke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од насиља нису поштеђени ни свештеници СПЦ – “Србија против насиља“ жели крв на улицама! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.