Атлетска репрезентативка Милица Емини ручала са студентима у мензи

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 16:12

Атлетска репрезентативка Милица Емини ручала са студентима у мензи

Репрезентативка Србије у атлетици и чланица Атлетског клуба „Војводина“ Милица Емини, посетила је данас студентску мензу у Новом Саду и ручала заједно са студентима и руководством Студентског центра „Нови Сад“. Фото: Студентски центар Нови Сад Емини је у студентску мензу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стигла из Глазгова где је покушавала да избори пласман у финале Светског атлетског првенства у дворани. У разговору са студентима Еминијева је рекла да је њен циљ пласман на Европско атлетско првенство и Олимпијске игре. Поред ње, ручку су присуствовали и Душан Радојичић и Соња Етински испред АК „Војводина“, који су с директором Студентског центра „Нови Сад“ Зораном Мартиновићем разговарали о успостављању сарадње. Постигнут је прелиминарни договор да Студентски центар „Нови Сад“, приликом организације већих спортских такмичења, обезбеди један број оброка за потребе административних радника у Атлетском клубу.
– Давно сам био студент, и могу рећи да су се услови у мензи, у односу на време када сам студирао, значајно поправили. Избор јела и квалитет хране је заиста добар, а такође је видљиво да је хигијена на заиста високом нивоу. Драго ми је што ћемо успоставити сарадњу са мензом Студентског центра. На тај начин решићемо значајно питање, исхране наше администрације, која свакодневно обављају послове за клуб који има више од 800 активних чланова – рекао је Радојичић.
Мартиновић је истакао да је Атлетски клуб „Војводина“ понос српске атлетике, чији чланови освајају велики број медаља. – Наша сарадња са АК „Војводин“ је наставак наше стратегије подршке успешним спортским колективима. Пре двадесетак дана договорили смо сарадњу са Стонотениским клубом особа с инвалидитетом „Спин“. Међу гостима је била и параолимпијска шампионка Борислава Перић – Ранковић, која је ове године добила Фебрурску нагаду, најзначајније градско признање. Настојаћемо да уз подршку друштвено одговорних компанија будемо користан део тима АК „Војводина“ – рекао је Мартиновић.
Кухиња студентске мензе у Новом Саду једна је од најопремљенијих у Србији. Годишње се припреми и сервира око 1,1 милиона оброка. Јеловник се стално унапређује новим јелима. Уз постојећих 20 јела, ове недеље на менију ће се наћи крофне, штрудле с маком и витаминска салата.
Dani otvorenih vrata Naučno-tehnološkog parka Novi Sad i Akademski dani KONTEH sajma

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Атлетска репрезентативка Милица Емини ручала са студентима у мензи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.