Градоначелник осудио напад на свештеника Епархије бачке

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 14:08

Градоначелник осудио напад на свештеника Епархије бачке

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић најоштрије је осудио јучерашњи напад на свештеника Епархије бачке. Фото: Instagram/milandjuric_gradonacelnik „Најоштрије осуђујем напад на свештеника Епархије бачке који је јуче у насељу Лиман физички спречен да обави своју парохијску дужност.
Плашим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се да је ово производ ужасне кампање мржње према Српској православној цркви, коју данима уназад спроводе неке политичке групе и организације. Не желим да прихватим чињеницу да је у Новом Саду свештеним лицима угрожена безбедност.
Молим суграђане да не дозволе да на нас деле неки политички мотивисани појединци, да шире мржњу и бацају љагу на наш град. Апелујем на надлежне државне органе да под хитно приведу правди нападача на свештеника Српске православне цркве“, рекао је Милан Ђурић.
Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za sredu, 6. mart (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градоначелник осудио напад на свештеника Епархије бачке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.