У току завршна фаза радова на подземној гаражи у улици Модене – када креће са радом? (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 13:26

У току завршна фаза радова на подземној гаражи у улици Модене – када креће са радом? (ФОТО/ВИДЕО)

Радови на подземној гаражи у улици Модене се ближе крају, а како истиче Небојша Ђурић, одговорни извођач из компаније Инобачка, радови би требали да буду готови у Мају месецу.
Одлазак аутомобилом у центар Новог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сада ускоро би требало да буде много мање стресан подвиг јер се у скорије време очекује отварање подземне гараже „Модена“, која нуди 267 паркинг места на три подземна нивоа.
Гаража ће имати два пешачка излаза (бетонске конструкције изнад нивоа тла) које ће бити обложене стаклом и вегетацијом. Уз једно степениште планира се и уградња лифта.
Рампе за улаз и излаз из гараже „Модена“ су једна поред друге. У једном делу се наткривене кровном плочом док су у другом делу откривене. Због тога је за рампу планирана уградња грејача за одмрзавање. Атмосферска вода са рампи скупља се преко сливничке решетке те води у сепараторе уља па даље у канализацију.
Комплетна конструкција је завршена и сад су у току унутрашњи радови – машинске, електричне, хидротехничке инсталације, водовод… Ти радови ће трајати наредна два месеца. Након тога иду завршни радови, највећим делом молерај, а паралелно се одвијају радови на кровној плочи. Све би то требало да буде готово до маја месеца“ – објашњава Ђурић.
Након поменутих радова, потребно је још урадити партерно уређење и „Модена“ подземна гаража ће бити спремна за употребу.
У нашем видео прилогу можете да видите како сада изгледа гаража у Модена улици, а верујемо да ћете ускоро моћи и својим очима да видите унутрашњост ове конструкције, приликом паркирања аутомобила.
Bukovac – sve popularnije prigradsko mesto, idealno za dobar život, ali i rekreaciju (FOTO, VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У току завршна фаза радова на подземној гаражи у улици Модене – када креће са радом? (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.