Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 15:18

Дани отворених врата Научно-технолошког парка Нови Сад и Академски дани КОНТЕХ сајма

Дан отворених врата у НТП НС – један од посећенијих прошлогодишњих догађаја код нас ове године заказан је за 6. март у 12 часова и организован је као део заједничког догађаја који правимо са студентским Удружењем EESTEC а који укључује свечано отварање, Контех панел на тему: Кручне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вештине у 21. веку и обилазак водећих технолошких компанија у нашој земљи а које су чланице Научно-технолошког парка Нови Сад. Фото: НТП Нови Сад/Промо Учесници панела су: Драгољуб Дамјановић – Schneider Electric
Адам Ковач – 3Lateral
Бобан Познановић – Levi9 & SAIS
Роберт Чобан – Color Press Group
Фото: НТП Нови Сад/Промо Овај спој омогућава вам да истражујете најновије трендове, технологије и пословне праксе, као и да директно комуницирате са стручњацима из различитих области.
Фото: НТП Нови Сад/Промо Повезивањем ова два догађаја, желимо да вам пружимо свеобухватан увид у савремене пословне и технолошке токове, истовремено вам пружајући могућност да успоставите корисне контакте и пронађете инспирацију за своју будућу каријеру
Фото: НТП Нови Сад/Промо Овим догађајем званично почиње и НТП-ов други по реду програм 3алет!
Научно-технолошког парка Нови Сад.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дани отворених врата Научно-технолошког парка Нови Сад и Академски дани КОНТЕХ сајма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.