Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 16:42

Риболовци, пазите се! Почела интензивна контрола на новосадским водама, користи се и дрон (ФОТО)

У циљу спровођења Наредбе о мерама за очување и заштиту рибљег фонда и почетка ловостаја на аутохтону рибљу врсту, смуђа, Рибочуварска служба ЈВП „Воде Војводине“ започела је интензивне и непрекидне контроле рекреативних риболоваца на територији Града Новог Сада и других >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рибарских подручја под својом ингеренцијом. Фото: Воде Војводине Како су истакли, акценат је на контроли улова риболоваца и поштовању правила рекреативног риболова, а све у циљу заштите и унапређења постојећег рибљег фонда.
Фото: Воде Војводине – Применом савремених средстава осматрања, попут дрона, као и надзора риболовних вода преко Мониторинг центра, рибочувари ЈВП „Воде Војводине“ успевају ефикасно и благовремено да осујете сваки вид незаконитог риболова. Оваквим контролама, у сарадњи са свим истинским рекреативним и спортским риболовцима, настојимо у што већој мери да утичемо на свест свих риболоваца о значају заштите рибљих врста које се мресте у периоду ловостаја. – саопштено је из предузећа.
Фото: Воде Војводине Novi asfalt za više ulica u gradu: Na Bulevaru vojvode Stepe se popravlja kolovoz, ali i u drugim gradskim i prigradskim ulicama (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Риболовци, пазите се! Почела интензивна контрола на новосадским водама, користи се и дрон (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.