ЈГСП „Нови Сад“ је обезбедио пакет попуста за правна лица

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 11:16

ЈГСП „Нови Сад“ је обезбедио пакет попуста за правна лица

ЈГСП „Нови Сад“ је обезбедио пакет попуста за куповину месечних претплатних карата за запослене свим правним лицима који имају више од 10 запослених. Фото: Градске инфо Ова стимулативна мера је донесена како би се повећао број запослених који користе јавни превоз, чиме би се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уједно смањио број аутомобила у саобраћају и гужве у граду. С друге стране, послодавци кориштењем попуста могу да остваре значајне уштеде у трошковима превоза.
Предузећа су у односу на потенцијал и број запослених категоризована у три групе, те на основу тога могу да остваре до 20 одсто попуста за куповину претплатних карата.
Додатне информације о пакету попуста послодавци могу да добију путем мејла prodaja@gspns.rs, или телефоном на број 021/215-65-41.
Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za petak, 1. mart (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЈГСП „Нови Сад“ је обезбедио пакет попуста за правна лица се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.