Усликајте свог пса и освојите новчане награде: Уколико сте усвојили свог верног пријатеља, ви сте идеалан кандидат за ову наградну игру

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 12:06

Усликајте свог пса и освојите новчане награде: Уколико сте усвојили свог верног пријатеља, ви сте идеалан кандидат за ову наградну игру

Да су Новосађани људи доброг срца, показују подаци “Зоохигијене” који говоре да се из месеца у месец повећава број удомљених паса. На Инстаграм страници “С оне стране канала” објављена је интересантна наградна игра, а концепт игре је веома једноставан. Фото: Screenshot/Instagram/S one >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << strane kanala Циљ ове наградне игре јесте да учествује што више љубимаца, као и да се скрене пажња суграђанима да удомљавање љубимаца нема “лоших страна”, већ искључиво добре.
Уколико сте удомили пса са улице или из “Прихватилишта” можете да учествујете, а правила игре можете погледати испод.
Чупа и Чапа су комшије и другари. Чупа је удомљен и Чапа мисли да је сјајно што су неке добре комшије удомиле Чупу јер сад могу да се друже. Два другара су решила да обрадују још неког удомљеног куцу и организују наградну игру.
НАГРАДЕ – Ваучери у Пет центру
1. место 3000 дин
2. место 2000 дин
3. место 1000 дин
Услови и правила: – запратите нашу страницу и пошаљите нам у дм/инбокс фотку Вашег удомљеног куце – до 05.03.
– од 06.03 – 12.03. на фиду ће бити постављене све пристигле фотке
– фотка са највише лајкова ће бити победничка
Уколико желите да учествујете пратите горе наведена упутства, а ово је страница коју је потребно запратити.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by S one strane kanala (@s_one_strane_kanala)


Na Svečanoj akademiji prikupljeno preko pola miliona dinara- Novac uplaćen za lečenje sugrađanina Danila Šukovića (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Усликајте свог пса и освојите новчане награде: Уколико сте усвојили свог верног пријатеља, ви сте идеалан кандидат за ову наградну игру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.