Почиње исплата ученичких и студентских стипендија и кредита

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 10:00

Почиње исплата ученичких и студентских стипендија и кредита

Министарство просвете обавештава студенте и ученике кориснике стипендија и кредита за школску 2023/2024. годину да ће данас бити исплаћене пета и шеста месечна рата стипендија и кредита за ученике средњих школа у Републици Србији. Фото: Градске инфо Такође, данас ће бити исплаћене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и трећа и четврта месечна рата стипендија и кредита за студенте.
Износ месечне рате за ученичке стипендије и кредите је 8.100 динара, док је износ месечне рате за студентске стипендије и кредите је 13.000 динара.
Sajam zapošljavanja „Career Fair“ biće održan 17. aprila na FTN-u (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почиње исплата ученичких и студентских стипендија и кредита се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.